Close

9. mars 2023

Invitasjon til likepersonskurs i Hurdal 21.-23.april 2023; program kommer!

Invitasjon til FBBS likepersonskurs på Hurdal helgen 21.-23.april 2023.

(I neste uke eller senest 21.mars, blir det sendt ut ny invitasjon, men da med årsmøtepapirer)

Foreningen for Bardet-Biedl Syndrom har gleden av å ønske dere velkommen til årets Likepersonskurs. Vi får besøk fra Senter for sjeldne diagnoser (SSD) der vi skal få hilse på den nyansatte ernæringsfysiologen som skal snakke litt om det siste innen næring. Slankemedisiner vil også bli et tema samt funn og oppdateringer på det store prosjektet foreningen har med SSD.

Vi får også besøk fra Landsforeningen for overvektige som skal snakke om bl.a. de nevnte slankemedisinene samt presentere seg og hva de jobber med. Vi avholder årsmøte for 2022 søndagen. Underholdning er på plass. Vi har fått ordnet to interne aktivitører (Sara og Siv) som skal aktivisere barna under treffet. Vi vet ikke hvilke aktiviteter som er tilgjengelige, men ta med klær for inne og uteaktiviteter.

Sted: Hurdal Syn og Mestringssenter
Tid: 21.-23.april 2023.

Egenandel: 500,- pr. deltaker med BBS over 18 år, 250,- for de med BBS under 18 år. 1 ledsager pr. deltaker med BBS er gratis. Ledsager må være velfungerende og over 18 år. Øvrige familiemedlemmer: 500,- for de over 18 år og 250,- for de under 18 år. Si ifra under påmelding hvis du ønsker å delta uten ledsager.

Transport: Det settes opp felles transport fra Gardermoen som vanlig. De som skal være med transport møter ved informasjonsskranken på ankomst på Gardermoen i god tid før taxien skal reise. Mer info om transporten kommer.

Transport fredag: kl. 16:00 avreise fra Gardermoen
Transport søndag tilbake til Gardermoen: kl. 14:00 fra Hurdal.

Reiseutgifter over kr. 500,- dekkes av foreningen ved fremvisning av dokumentasjon og utfylling av reiseregning.

Si ifra om dere skal ha transport ved påmelding.
Husk å si fra om allergier eller andre behov ved påmelding!
Vi må også ha fødselsår til kursregistrering for tilretteleggingsmidler fra Studieforbundet Funkis.

Påmelding skjer til Kjell Arne Høviskeland på Facebook, Messenger eller på:
Mobil: 47348316 eller epost: kjellarne@fbbs.no
Påmeldingsfrist: 7.april 2023

Program FBBS Likepersonskurs 21.-23.april 2023 kommer snart!