Close

19. februar 2019

Anita og Glenn ble foreldre til en vakker prins

Eksklusiv klubb

Store ting skjer i vår kjære forening om dagen. Natt til 12. februar kom Tor Harris Cederborg Nilsen til verden, og Glenn Harris Nilsen kom med det inn i en svært sjelden og eksklusiv klubb. Han var den andre i Norge, og den tredje i Norden som ble pappa med diagnosen Bardet-Biedl Syndrom.

Tor Harris Cederborg Nilsen – en vakker pris født kl. 03:02, 4450 gram og 53 cm lang. Foto: John Nysted

«Jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve dette» forteller Anita, kona til Glenn. «Det største som har skjedd i livet vårt, det overgår alt», sier Glenn selv. Hovedpersonen selv, Tor Harris, tok det hele med knusende ro. En stor og frisk gutt som målte hele 53 cm og veide godt over 4 kg.

På vegne av styret og alle medlemmene i Foreningen for Bardet-Biedl Syndrom ønsker vi den lille familien all hell og lykke fremover.

Richard Ødegaard
Leder

Stolte foreldre: Glenn Harris Nilsen & Anita Cederborg. Foto: John Nysted