Close

26. september 2018

Leder Ødegaards tips vedr. to nyttige apper

Har lyst til å nevne to apper som kan være til stor hjelp for dere i hverdagen.
Entur Reiseplanlegger – dette er en app som hjelper deg i planleggingen og gjennom reisen din til du er trygt fremme. Den er svært detaljert, og av mange apper i denne sjangeren er dette et godt valg.

Min Felleskatalog – denne appen er genial på den måten at man alltid har med seg oppdatert medisinliste uansett hvor du befinner deg, siden den ligger på din mobil. Her scanner man bare inn strekkoden på medisinpakken du har hentet på apoteket, og den vil lage en liste over rett medisin og styrke. Det du må legge til selv er dosen eller hvor mange piller du tar. Veldig kjekk når man er i utlandet osv.

Disse appene kan skaffes på Appstore

«Appe-hilsen» fra leder Richard Ødegaard :) 

 

Bilderesultat for min felleskatalog