Close

3. august 2017

RP-mila – søndagstur for øyeforskning, søndag 3. september. Kan du bistå med noe?

Søndag 3. september arrangeres for tredje året RP-mila – søndagstur for øyeforskning. Arrangementet har vært særdeles vellykket tidligere år, og det har vært informert om RP i stort omfang i tillegg til at det har blitt samlet inn fine beløp til øyeforskning gjennom RP foreningens forskningsfond.
I år trenger vi din hjelp. Vi trenger både synshemmede og seende til å bistå med arrangementet. Til alt fra å stå på stand informasjonsstand underveis i løypen, bistå med barneaktiviteter, sekretariat, serviceguider m.m. Har du eller dine anledning til å bistå så ta gjerne kontakt med meg for nærmere informasjon. Arrangementstid antas fra kl. 1000 – ca 1500 på Sognsvann. (offisiell åpning kl 1100).
Vi søker også gavepremier som skal trekkes i forbindelse med arrangementet. Har du mulighet til å bistå med å skaffe gavepremier så er det supert. Vi har fått flere gavekort fra hoteller, show, forretninger osv, men søker flere gaver. Har du eller ditt nettverk en gave så ta da også kontakt med meg.
Også i år kan man delta i RP-mila selv om man ikke ha anledning til å være i Oslo. Det oppfordres til å arrangere sin egen RP-mila lokalt denne dagen, enten med deg selv, dine nærmeste eller om du klarer å dra i gang et lokalt arrangement for flere. Uansett hvor i landet du går RP-mila så er du automatisk med i trekningen av de flotte gevinstene ettersom alle påmeldte får hvert sitt trekningslodd.
Vi oppfordrer ALLE til å melde seg på RP-mila, og samtidig få med seg flest mulig. Det trekkes ekstra gevinst blant dem som klarer å melde på 10 personer eller flere.
For påmelding er det enkleste å VIPPSE 100 kr pr deltager til 18114. Alternativt kan man registrere seg på www.rpfn.no/rpmila17 (følg påmeldingsinstruksjon der).
Vi i arrangørstaben håper alle i RP foreningen er motiverte til å ta i et felles krafttak for øyeforskningen denne første søndagen i september!
Hilsen
Håkon Gisholt